Oberta una investigació

Una nena d'11 anys dona a llum a Múrcia

Els familiars van demanar portar-la a urgències en ambulància perquè pensaven que tenia algun problema estomacal

url-2

url-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Hospital Universitari Virgen de la Arrixaca de Múrcia s'ha posat en contacte amb la policia per informar-la que una nena d'11 anys havia donat a llum, un protocol que s'activa sempre en aquests casos i tenint en compte l'edat de la nena.  

Segons informa la Cadena SER, tant els pares com la nena, una família d'immigrants bolivians, van avisar urgències i van demanar portar-la en ambulància a l'hospital perquè pensaven que es tractava d'un "problema estomacal greu". No obstant, després de l'exploració dels facultatius i algunes proves es va comprovar que el que li passava és que anava de part. A l'arribar a l'hospital va donar a llum un nen sense necessitat de passar pel quiròfan, segons les mateixes fonts.

Notícies relacionades

L'objectiu del protocol és investigar si darrere d'aquest part hi pot haver alguna mena de delicte. Fonts de la Comunitat Autònoma han confirmat a Europa Press que tant la nena com el seu fill estan en bon estat de salut.

Després del part i com marca el protocol en aquests casos, els facultatius van alertar la Prefectura Superior de Policia per l'edat de la nena. Igualment, va ser posat en coneixement del corresponent jutjat de guàrdia i dels serveis socials de la Comunitat Autònoma, que s'han fet càrrec del cas.