Tres detinguts

La dona alliberada a Salou va ser agredida sexualment

Els Mossos descarten que la víctima hagués mantingut una relació sentimental prèvia

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La dona alliberada pels Mossos d'Esquadra d'un pis del carrer Barcelona de Salou (Tarragona) va ser agredida sexualment per un dels seus tres captors, el detingut de 28 anys.

La policia catalana descarta que la víctima hagués mantingut una relació sentimental prèvia amb l'agressor, han informat fonts pròximes a la investigació.

El detingut té 10 antecedents policials i es preveu que passi a disposició judicial aquest divendres, si bé la investigació continua oberta.

Els altres dos detinguts per aquest cas, de 34 i 55 anys, que també eren a la casa, han quedat en llibertat després de declarar a la comissaria.

En el moment que els Mossos van anar al pis i van alliberar la dona no van trobar cap arma, han indicat les citades fonts.

Aquest dijous al matí els investigadors del cas han pres declaració a la víctima i a altres persones i s'està elaborant el corresponent atestat.

Detenció il·legal

Els Mossos d'Esquadra van alliberar la dona aquest dimecres sana i estàlvia i van detenir tres homes, veïns de Salou i de nacionalitat espanyola, per un delicte de detenció il·legal, ha informat la policia catalana.

L'avís inicial es va rebre aquest dimecres a les 13.05 hores quan una persona va anar a la comissaria dels Mossos d'Arenys de Mar per denunciar que una dona podia estar sent retinguda contra la seva voluntat en un pis de Salou.

Llavors es van activar diverses dotacions policials que la van localitzar a la vivenda, segons fonts pròximes al cas.

Notícies relacionades

La dona, que estava alterada quan la van localitzar, no presentava signes externs de violència o ferides, i posteriorment va ser traslladada a un centre mèdic per ser examinada.

Posteriorment, agents dels Mossos van tornar a entrar al pis dimecres a la tarda per registrar-lo, amb l'objectiu d'avançar en la investigació.