SUCCÉS A MADRID

Dos joves pateixen cremades a l'asseure's sobre un líquid abrasiu en un autobús

Els fets van passar dilluns i dimarts a la línia que fa el trajecte de Madrid-Algete

La noia està ingressada i el noi va patir cremades de tercer grau

Laura ensenya la foto del seient de l’autobús on es va asseure el seu fill Pau de 17 anys. Una substància abrasiva, negra i molt viscosa estava sobre la tela. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil investiga quina substància va causar les cremades a dos joves -un noi i una noia- després d'haver-se assegut en uns autobusos interurbans de la Comunitat de Madrid, cosa que els ha provocat lesions importants de les quals han hagut de ser operats.

Segons ha informat aquest dimarts el diari digital Huffington Post i han confirmat fonts de la Guàrdia Civil i les mares dels dos ferits, els fets van tenir lloc dilluns i dimarts a la línia 185 dels autobusos interurbans que realitza el trajecte Madrid-Algete.

Dilluns, una noia de 18 anys que tornava de la universitat al seu domicili a Algete es va asseure a l'autobús, va notar el seient mullat i es va canviar immediatament de lloc. Poc després, quan passava per l'hospital de La Paz, segons ha relatat la seva mare, va notar que li cremaven les natges. De fet, la substància va cremar els pantalons que portava la jove.

Aquest dimarts ha sigut intervinguda en aquest hospital de les lesions, que eren bastant profundes, ja que la substància, previsiblement un àcid, li va arribar a cremar el greix de la zona afectada. Segurament, la noia haurà d'estar ingressada fins divendres.

Una substància negra i enganxosa

Arran del succés, la mare de la noia va interposar una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil d'Algete, igual que la progenitora de l'altre noi afectat, que resideix a Cobeña, localitat inclosa en la ruta d'aquesta línia d'autobús.

Notícies relacionades

Perquè va ser l'endemà, dimarts al matí, quan el noi, de 17 anys, que anava a l'institut es va asseure al bus i va notar el seient mullat. A l'aixecar-se, va veure una substància enganxosa i negra. Va baixar immediatament de l'autobús, va entrar en un bany i va comprovar que tenia el gluti cremat, per la qual cosa es va traslladar a un centre de salut on li van fer les primeres cures d'unes cremades de tercer grau. Tan bon punt ho va saber, la mare del jove va avisar la companyia d'autobusos del succés i després ho va denunciar davant la Guàrdia Civil.

Segons ha assenyalat aquesta dona, la companyia ha explicat en un primer moment que se li va vessar líquid a una passatgera i va avisar el conductor, encara que en una segona versió ha precisat que aquesta passatgera no ho va comunicar. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per saber què podria haver caigut al seient, de quina substància es tracta i a qui se li va vessar.