Escalada de violència

Aquest és Igor el Rus, l'assassí de Terol

L'exmilitar serbi és un dels fugitius més buscats a Itàlia, on va causar pànic per diversos crims

zentauroepp41322086 171215121452

zentauroepp41322086 171215121452

1
Es llegeix en minuts

El fugitiu de Terol és Norbert FeherNorbert Feher, conegut com a Igor el Rus, un exmilitar d'origen serbi i un dels fugitius més buscats a Itàlia. El detingut, de 36 anys, té tres identitats: sèrbia, croata i italiana. A Itàlia està acusat d'haver matat diversos policies i civils. 

Segons va informarEl Paísel juny passat, la policia el buscava ja des de l'abril. Aquest assassí estava a Itàlia des del 2006, quan va ser arrestat i tancat durant vuit anys. Després de participar en un robatori amb agressió sexual, va fugir i va matar primer el propietari d'un bar a Budrio i, uns dies després, un guàrdia provincial. 

No obstant, l'abril del 2017 i després de sortir de la presó, la policia italiana li va perdre la pista. Tal com relaten diversos mitjans italians, va ser durant la seva fugida d'aquest país quan va assassinar el propietari d'un altre bar disparant-li al pit. Uns dies després, va matar un guarda forestal i en va ferir un altre de gravetat. Des d'aleshores, no se'n sabia res. Les investigacions van revelar que el serbi seguia tècniques militars per escapolir-se de l'enorme dispositiu que el perseguia. Fins que va arribar a Aragó.

Armat

Notícies relacionades

El 5 de desembre va tirotejar dos veïns d'Albalate del Arzobispo. Deu dies després, l'escalada de violència es va repetir. En aquesta ocasió, dos guàrdies civils i un veí van morir a causa dels trets rebuts. 

Després va fugir en la furgonetapickupde color verd d'Iranzo. No va ser detingut fins unes quantes hores després quan una patrulla de la Guàrdia Civil el va localitzar a la carretera que uneix Mirambel i Cantavieja, a uns 200 metres de la furgoneta robada. En el moment de la detenció portava tres armes curtes, entre elles les dues pistoles Beretta que va arrabassar als guàrdies civils a qui presumptament va disparar després que aquests es presentessin a una masia on havien detectat moviments sospitosos.