METEOROLOGIA

La borrasca 'Ana' provoca 67 incidències a Madrid

Aquest dilluns a la matinada s'han registrat avaries i caigudes de branques i arbres

arbol-madrid

arbol-madrid

1
Es llegeix en minuts

La borrasca Ana ha provocat aquest dilluns a la matinada al voltant de 67 incidències a la Comunitat de Madrid, on la nit ha sigut tranquil·la malgrat que s'han registrat diverses avaries i caigudes de branques i arbres.

Segons el balanç realitzat per Emergències 112 Comunitat de Madrid des de diumenge a les 21.00 hores fins dilluns a les 6.00 hores, s'han gestionat durant la nit unes 18 avaries i 13 caigudes de branques o arbres.

A més, els Bombers de la Comunitat han realitzat en aquest període 18 intervencions relacionades amb el vent. La línia 7 de Metro ha patit problemes a les instal·lacions per culpa de la pluja, com s'ha anunciat a les xarxes socials. El mateix ha passat a la línia 6, però en aquest cas el servei s'ha restablert ràpidament.

A més, diversos accessos a la M-30 i M-40 s'han vist afectats per acumulació d'aigua. Diumenge el temporal havia obligat a tancar una bona part del parc del Retiro, i va obligar l'ajuntament a activar l'alerta groga. Davant aquesta situació, l'ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial per controlar el trànsit, amb coordinació contínua entre els agents de mobilitat i la DGT.

Actiu el protocol de pluges

Notícies relacionades

Així mateix, s'ampliarà el servei de grues a la M-30 per a aquells vehicles que necessitin assistència. L'Ajuntament ha activat el protocol de pluges a partir de les 06.00 hores, per la possibilitat de complicacions en el trànsit.

L'Ajuntament recomana utilitzar els serveis de transport públic i seguir en tot moment les mesures d'autoprotecció per vent que indiquen la Delegació de Govern i Protecció Civil en relació amb la borrascaAna.