El tribunal estudia si deixar lliure 'La manada' abans del veredicte

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tribunal sentenciador en el cas de la suposada violació grupal dels Sanfermines decidirà previsiblement aquest dijous o divendres si deixa en llibertat els cinc acusats a l'espera de dictar sentència.

Dimarts passat, després que el judici quedés vist per a sentència, l'advocat d'un dels acusats va fer una petició per a la posada en llibertat dels acusats, petició a la qual es van adherir la resta de defenses i a què es van oposar les acusacions, segons ha explicat fonts judicials.

Notícies relacionades

El tribunal de la Secció Segona de l'Audiència va comunicar que prendria una decisió al respecte aquesta mateixa setmana.

A les sessions de conclusions celebrades dilluns i dimarts a la vista oral del judici, totes les parts van ratificar les seves peticions. Així, el ministeri fiscal sol·licita un total de 22 anys i 10 mesos de presó; l'acusació particular reclama 24 anys i nous mesos, i les acusacions populars exercides per l'Ajuntament de Pamplona i la Comunitat foral de Navarra demanen 25 anys i nou mesos de presó. Les defenses sol·liciten l'absolució dels acusats.