De Vilafranca del Penedès

Un noi va a denunciar la pèrdua del DNI i acaba pres per robatori i maltractament

L'arrestat, de 19 anys, també tenia una ordre de recerca emesa per un jutjat de Tarragona

zentauroepp30480937 comisaria mossos171029140650

zentauroepp30480937 comisaria mossos171029140650

1
Es llegeix en minuts
EL Periódico

El jutge ha enviat a la presó un noi de 19 anys veí de Vilafranca del Penedès com a presumpte autor d'un furt, un delicte de robatori amb força, un altre de maltractament en l'àmbit domèstic i per una ordre de recerca i detenció, que havia emès un jutjat penal de Tarragona. El jove va ser detingut el 2 de novembre, quan es va presentar a la comissaria de la Policia Local per denunciar la pèrdua del seu DNI, informa l'ACN.

Notícies relacionades

En el moment d'iniciar els tràmits, els agents van constatar que el jove estava buscat per la justícia. A l'escorcollar-lo, van comprovar que portava a sobre diversos objectes presumptament sostrets, així com el rebut de la revenda d'un ordinador portàtil. Posteriorment, la policia el va traslladar a les dependències dels Mossos, on se'l va investigar com a presumpte autor del delicte de robatori amb força al domicili de la seva exsogra i com a presumpte autor de maltractaments a la seva exparella.

Al mateix temps, els investigadors van comprovar que el jove coincidia plenament amb la persona registrada a les imatges de l'Hospital de Vilafranca robant en un despatx, per la qual cosa també va quedar detingut per un delicte de furt. Una vegada va passar a disposició judicial, el magistrat va decretar el seu ingrés a la presó.