Rescatat en helicòpter

Un jove mor al caure a l'aigua per un cop de mar a Gran Canària

Els fets es van produir dilluns a la tarda a la platja de la Garita

salvamento

salvamento

1
Es llegeix en minuts

Un jove va morir al caure a l'aigua després de patir un cop de mar en una platja de Telde, a l'illa de Gran Canària, segons va informar el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat 112.

Els fets es van produir dilluns a la tarda al passeig de la platja de la Garita del citat municipi, lloc fins on es va traslladar l'helicòpter de rescat de Salvament Marítim Helimer, que va rescatar l'afectat, que van hissar i que van comprovar que es trobava en aturada cardiorespiratòria.

Notícies relacionades

Així, li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar durant la seva evacuació fins a l'helisuperfície de l'Hospital Universitari de Gran Canària Doctor Negrín. Seguidament, una vegada a terra, el personal del Servei d'Urgències Canari (SUC) va constatar que l'afectat estava en aturada cardiorespiratòria, per la qual cosa li va continuar practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar avançades durant el seu trasllat fins a l'interior de la instal·lació hospitalària, on es va confirmar la seva mort.

Així mateix, van col·laborar en les diferents tasques de rescat efectius del Consorci d'Emergències de Gran Canària, així com agents de la Policia Local i de la Policia Nacional.