TRÀGIC SUCCÉS A L'EMPORDÀ

L'autòpsia a la nena de 10 mesos de Torroella descarta abusos sexuals

El detingut, que vivia al pis de la víctima, ha quedat en llibertat

Les laceracions genitals que presentava la nena podrien ser per una infecció

zentauroepp40825925 imatge d una mossa entrant a la finca on vivia el suspit s d171105185600

zentauroepp40825925 imatge d una mossa entrant a la finca on vivia el suspit s d171105185600 / Gerard Vila

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'autòpsia ha revelat que la nena de 10 mesos que va morir dissabte a Torroella de Montgrí (Baix Empordà) no va patir cap agressió sexual i va morir per causes naturals. A l'espera que es realitzin noves proves per aclarir l'origen de la mort, els forenses han determinat que les ferides descobertes al cos de la petita són superficials i no hi ha esquinços ni lesions internes.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el mateix dia un home de 26 anys que vivia al mateix pis de la víctima però després dels resultats de l'autòpsia ha quedat en llibertat. L'arrestat haurà de presentar-se aquest dimarts al jutjat de la Bisbal d'Empordà que instrueix el cas.

Una possible infecció

Les causes naturals podrien ser una infecció. En les pròximes hores es realitzaran tests complementaris com anàlisi de sang orina que servirien per aclarir com va morir la nena. Els Mossos van detenir el company de pis de la mare, amb qui no mantenia relacions sentimentals, després que aquesta arribés a l'ambulatori de Torroella amb la nena sense vida. L'home no tenia antecedents penals.

Notícies relacionades

Van ser els responsables del centre mèdic els que van considerar que la petita havia mort en circumstàncies "anòmales", al detectar ferides a la zona íntima, cosa que va activar el protocol per un presumpte cas de violència en l'àmbit familiar i va provocar la detenció de l'home.