FAMÍLIA RESIDENT A ZURIC

Detingut un home a València per agredir sexualment la seva fillastra de 12 anys

Cometia els abusos des de fa tres anys

policia

policia

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, per haver abusat de la seva fillastra de 12 anys des que en tenia nou. La nena resideix a Zuric (Suïssa) amb la seva mare i el seu padrastre, i estava a Espanya de vacances.

La menor, "nerviosa i espantada", va relatar els fets als seus familiars a Espanya, fet que va provocar l'arrest del sospitós i que va motivar una discussió entre ells, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

La detenció es va produir aquest divendres a mitjanit al districte de Trànsits de la capital valenciana. Els agents van ser alertats perquè es dirigissin a un domicili on la nena es trobava amb diversos familiars després que hagués confessat haver patit violacions per la parella de la seva mare. Una vegada allà, els policies es van trobar amb una discussió entre diverses persones i van haver de separar les parts.

Després de les indagacions, la policia ha descobert que el sospitós -d'origen equatorià i resident a Zuric amb la seva dona i la seva fillastra- abusava sexualment de la menor des que tenia nou anys, sempre al domicili familiar i quan la mare estava absent.

Notícies relacionades

La nena va aprofitar el viatge a València per explicar la situació als seus familiars espanyols i va ser en aquest moment quan es va iniciar la discussió.

Sota la custòdia de la mare

Després que el padrastre fos arrestat, la menor va ser traslladada a un centre sanitari per ser explorada i, posteriorment, va quedar sota la custòdia de la seva mare. El detingut ha passat a disposició judicial.