HOMICIDI A MADRID

Sanitat suspèn de feina l'auxiliar d'infermeria acusada de matar una pacient

Una suspensió provisional de funcions, a més d'obrir-li un expedient disciplinari

L'auxiliar es troba preventivament al mòdul de dones de la presó

zentauroepp39622329 hospital alcala henares170809235444

zentauroepp39622329 hospital alcala henares170809235444

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / EP / Madrid

La Conselleria de Sanitat de la Comunitat ha suspès de feina i ha retirat el sou a l'auxiliar d'infermeria de l'hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá de Henares Beatriz L.D., de 37 anys, empresonada preventivament acusada de matar una pacient, mentre durin les mesures adoptades pel jutge, han confirmat fonts regionals.

Tècnicament, en aplicació de la llei de l'estatut marco del personal sanitari, se li ha aplicat una suspensió provisional de funcions i se li ha obert d'ofici un expedient disciplinari per part de l'hospital fins que s'acabi el procés obert al Jutjat d'Instrucció número 4 d'Alcalá.

Notícies relacionades

L'auxiliar es troba preventivament al mòdul de dones de la presó d'Alcalá-mecoAlcalá-meco des de fa una setmana, després de ser detinguda el dissabte 5 acusada d'injectar aire dies abans amb una xeringa a Consulelo D., de 86 anys, que s'estava recuperant dels seus mals i que va morir per aquest motiu, segons les indagacions policials.

Per això, tal com ha avançat el diari 'El País', els agents del Grup VI d'Homicidis, que porta la investigació, han registrat la taquilla de Beatriz a l'hospital. En el registre van estar presents la mateixa arrestada i el seu advocat d'ofici. Els policies també han registrat casa seva i la de la seva mare per buscar proves del presumpte assassinat.