Oberta una investigació

Mor una de les ferides per l'explosió en un hotel de Tarifa

Continuen ingressats cinc dels vuit ferits per l'explosió en un transformador

hotel-tarifa

hotel-tarifa

1
Es llegeix en minuts

María de la Luz Morillo, de 33 anys, ferida en l'explosió d'un transformador elèctric a la cuina d'un hotel de Tarifa (Cadis), ha mort aquest dilluns a conseqüència de les cremades sofertes en l'accident, segons han informat a Efe fonts sanitàries i municipals.

La dona estava ingressada a la unitat de cures intensives de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, amb cremades al 90 % del seu cos.

A la mateixa unitat romanen ingressats cinc dels vuit ferits en l'explosió en estat molt greu, amb cremades entre el 30 i el 60%, pendents d'evolució, segons van informar a Efe fonts del Virgen del Rocío.

El succés va ocórrer sobre les 19.40 hores de dissabte passat a la cuina de l'hotel 100% Fun, quan els vuit empleats, quatre homes i quatre dones, sopaven, i es va produir una explosió a un transformador d'Endesa.

En un comunicat, aquesta empresa elèctrica ha lamentat avui la mort de la dona i ha informat que està investigant el que ha succeït ja que considera l'explosió del transformador una cosa "excepcional". 

Notícies relacionades

L'ajuntament de la localitat ha decretat tres dies de dol per la mort, segons ha informat l'alcalde de Tarifa, Francisco Ruiz, a Europa Press. A més, les banderes onegen a mig pal per aquest "tràgic succés" que ha commocionat tota la localitat, donat que "tots eren de Tarifa i, a més, gent jove".

Ruiz ha assegurat que la població es troba "consternada" i ha traslladat les seves condolences públiques a la família de la morta. Per un altre costat, quant a la resta dels ferits de l'incendi que romanen hospitalitzats, els ha enviat forces "als que lluiten per tirar endavant".