DE MATINADA A GUADARRAMA

Un jove de 25 anys mata la seva germana a ganivetades a Madrid

L'arrestat també ha ferit la seva mare i el nòvio de la víctima

summa

summa

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 25 anys ha matat aquest dimecres la seva germana, de 21, a qui ha infligit nombroses ganivetades, i ha ferit el seu nòvio i la mare de tots dos aquesta matinada a la localitat madrilenya de Guadarrama.

Les agressions han tingut lloc avui cap a les tres de la matinada, segons han informat a Efe fonts d'Emergències 112, servei que ha sigut alertat pels veïns. També s'han mobilitzat el SUMMA i la Guàrdia Civil.

A GUADARRAMA

Segons sembla, el jove de 25 anys ha començat a donar cops i ganivetades a la seva germana, el nòvio d'aquesta i la seva mare, per causes que es desconeixen, en una vivenda del número 39 del carrer de Nuevo Guadarrama, de la localitat serrana madrilenya.

La germana, de 21 anys, ha rebut nombroses ferides d'arma blanca al pit i al coll i ha sigut traslladada per una unitat del SUMMA a l'Hospital Puerta de Hierro, a Majadahonda.

La noia ha patit una parada cardiorespiratòria durant el trasllat, de la qual s'ha recuperat, i ha ingressat amb pols al centre sanitari, on no ha pogut superar una segona parada, que li ha causat la mort.

El nòvio de la noia, de 26 anys, ha rebut ferides d'arma blanca a l'abdomen, amb afectació a la melsa i la cara -que requereixen cirurgia maxil·lofacial- i talls defensius als braços i les mans. Ha sigut traslladat a l'hospital Puerta de Hierro amb pronòstic greu, però estable.

La mare de l'agressor i de la víctima mortal, de 48 anys, té diversos talls i ferides al cap. Ha sigut traslladada al mateix centre sanitari amb pronòstic lleu.

Notícies relacionades

L'agressor no estava ferit però ha sigut traslladat a l'Hospital Puerta de Hierro en una ambulància psiquiàtrica, i ha quedat ingressat i detingut per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de l'homicidi.

La Guàrdia Civil investiga les raons per les quals s'ha produït l'atac.