A CAROLINA DEL NORD

Detinguda una professora per mantenir relacions amb tres alumnes menors d'edat

Erin Elizabeth McAuliffe, mestra de Matemàtiques, podria passar fins a cinc anys a la presó i pagar 20.000 dòlars de multa

profesora-660

profesora-660

1
Es llegeix en minuts

Es diu Erin Elizabeth McAuliffe, té 25 anys, és professora de Matemàtiques i s'enfronta a una condemna que la podria obligar a passar fins a cinc anys a la presó i a pagar una multa de fins a 20.000 dòlars a l'estar acusada d'abusar sexualment de tres menors d'edat, tots ells alumnes seus.

Notícies relacionades

McAuliffe, professora a la preparatòria Rocky Mount Prep, està detinguda a Carolina del Nord, als Estats Units, on presumptament van passar els fets dels quals se l'acusa i on espera per ser jutjada. La docent va ser arrestada dijous passat acusada de tres càrrecs d'abús sexual i un de “llibertats indecents” amb un menor. Segons van informar les autoritats escolars a la cadena Fox News, la mestra va ser acomiadada al donar-se a conèixer els fets.

Segons el diari 'The Rocky Mount Telegram’, la policia va començar a investigar el 5 de maig després de rebre un avís de les autoritats escolars. Els investigadors van entrevistar estudiants i treballadors del centre escolar. Les informacions obtingudes van portar a la detenció de McAuliffe per presumptament abusar sexualment de dos alumnes de 17 anys i un de 16.