Vídeo d'una brutal baralla a la porta d'una discoteca a Marbella

La Policia Nacional investiga la baralla, que va començar, segons sembla, després que una noia piropegés el nòvio d'una altra

Brutal baralla a la sortida d’una discoteca a Marbella. Van resultar ferides almenys vuit persones. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional investiga les causes per les quals dos grups de joves van protagonitzar una baralla a la porta d'una discoteca de Marbella (Màlaga) diumenge a la matinada, segons han assenyalat aquest dimecres fonts de la Subdelegació del Govern.

Així, han precisat a Europa Press que la Policia va iniciar aquest dilluns la investigació després que transcendís a les xarxes socials un vídeo de la baralla. La informació de què disposen els agents és escassa.

La Policia, han indicat les fonts, se centra a intentar identificar els diferents joves que van intervenir en la baralla, que es va originar a les proximitats d'una discoteca ubicada a la Milla d'Or, de la qual no s'ha presentat denúncia.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Marbella, Javier Porcuna, ha explicat que la comissaria de la Policia Nacional va emetre un avís a la Policia Local a causa de la "bona coordinació" entre els dos cossos. Agents locals es van traslladar al lloc de la baralla però quan van arribar no van trobar cap dels participants.

Els agents van obrir les diligències oportunes a les quals es va incorporar el vídeo que, segons el regidor, va gravar un treballador de la discoteca. A partir d'aquí, la Policia Nacional va assumir la investigació.

Notícies relacionades

Fonts municipals han indicat que l'autor del vídeo és un dels cambrers del local i que la baralla va començar, segons sembla, després que una noia piropegés a la discoteca el nòvio d'una altra.

En la gravació, d'un minut i mig de durada, s'observa uns 10 joves insultant-se, clavant-se cops de puny i puntades mentre diferents persones demanen que parin de barallar-se i que algú truqui a la Policia Local. Dos joves queden inconscients i un d'ells és tret arrossegat per terra de la baralla.