A L'ESPERA DE L'AUTÒPSIA

Detingut un pare per matar el seu fill després d'una baralla a Mataró

La principal hipòtesi és que li va produir una asfíxia de forma involuntària durant una baralla

recurso-mossos2

recurso-mossos2

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Mataró acusat d'un presumpte homicidi imprudent després que el seu fill resultés mort en el transcurs d'una baralla al domicili familiar.

La principal hipòtesi dels Mossos apunta a un forcejament entre el pare i la víctima que va acabar provocant l'asfíxia del fill de forma involuntària, després que el pare intentés immobilitzar-lo agafant-lo pel coll amb massa intensitat, segons fonts pròximes a la investigació.

Segons les primeres versions recollides per la policia, la víctima va entrar a la vivenda amb actitud agressiva i va començar a tirar mobles i objectes de la casa. Segons sembla, el jove era consumidor de substàncies estupefaents i havia tingut anteriors brots violents.

Notícies relacionades

En un determinat moment el jove hauria volgut agredir el seu pare, que va intentar frenar-lo fins que arribessin els serveis d'emergències, als quals havien trucat els pares.

L'home està detingut a l'espera que l'autòpsia determini les causes exactes de la mort del fill i de ser posat a disposició judicial.