Els Mossos busquen un home per la presumpta violació d'una menor a Blanes

La noia, de 17 anys, va pujar al cotxe de l'agressor perquè hi anava un amic seu i quan el jove va baixar, el conductor se la va emportar

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos busquen l'home que presumptament va violar una noia de 17 anys a Blanes (la Selva) aquest diumenge. La menor havia sortit d'una discoteca quan tancaven i va pujar amb un amic al cotxe d'un altre noi. Segons va relatar la jove, el seu amic va haver de baixar del vehicle i el conductor va aprofitar el descuit per fugir i emportar-se-la. Llavors, el presumpte agressor l'hauria portat fins a una zona de camins rurals entre Blanes i Malgrat de Mar i allà li hauria pegat i l'hauria violat. La víctima va explicar que després la va abandonar i va fugir. Després va trobar ajuda i va explicar a una patrulla de la policia local el que li havia passat.

Notícies relacionades

Els Mossos de Blanes s'han fet càrrec del cas per intentar localitzar el presumpte agressor. Segons ha avançat el 'Diari de Girona', els fets van tenir lloc diumenge a la matinada.

Davant la gravetat dels fets es va activar el protocol d'agressions sexuals i es va sotmetre la menor a una revisió mèdica que permetrà determinar si el presumpte violador va deixar restes biològiques que permetin identificar-lo.