A Collado Villalba

Un noi en coma arran d'una possible agressió en una discoteca de Madrid

Alguns testimonis diuen que li va pegar el porter, i altres, que va caure durant el forcejament

summa

summa

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil investiga una baralla entre dos clients i un porter d'una discoteca de la localitat madrilenya de Collado Villalba en què, segons diversos testimonis, va resultar ferit greu un jove de 25 anys, que està en coma, després de rebre una pallissa d'un porter, encara que hi ha testimonis que apunten que el jove va caure.

Segons han confirmat a Efe fonts de la investigació, el succés va passar divendres a la nit a la discoteca Explorer de la citada localitat, en què els porters van fer fora dos joves de 22 i 25 anys veïns d'Alpedrete que havien protagonitzat un altercat.

Diversos testimonis van assegurar que aquests joves pertanyen a un grup d'ultradreta i que s'havien enfrontat a altres de signe contrari, encara que aquest extrem s'està investigant.

Una vegada fora de la discoteca van mantenir una violenta topada amb els porters, després de la qual un dels joves va haver de ser atès per lesions lleus, i l'altre, -M.R., de 25 anys- greus. Aquest jove, a qui el Summa va traslladar a l'hospital Puerta de Hierro de Majadahonda amb baix nivell de consciència, va entrar en coma, segons els seus familiars com a conseqüència d'un cop que li va donar al cap un dels porters.

Notícies relacionades

Les fonts han precisat que en aquesta discoteca mai hi havia hagut cap problema rellevant.

La Comandància de la Guàrdia Civil ha explicat que l'incident s'investiga prenent declaració a testimonis i revisant les càmeres de seguretat, ja que hi ha testimonis contradictoris sobre els fets i no és clar si el jove va rebre algun cop de puny per part del porter, va caure durant un forcejament o va passar alguna altra circumstància.