A CASTELLÓ

Mort un ciclista a Castelló atropellat per un conductor sense carnet que es va fugar

L'automobilista, de 18 anys, va ser arrestat al seu domicili

almassora

almassora

1
Es llegeix en minuts

Un ciclista de 49 anys va morir ahir a la nit a Castelló al col·lisionar frontalment contra un turisme conduït per un jove de 18 anys que no tenia permís i que es va fugar després de l'accident. Després va ser detingut al seu domicili.

Al conductor se l'acusa d'un presumpte delicte d'homicidi imprudentomissió del deure d'auxili i conducció d'un vehicle sense carnet, ha informat la Policia Local.

El succés va passar a les 20.30 hores d'aquest diumenge al camí de Serrallo, que va paral·lel al polígon industrial del mateix nom.

Per causes que investiga l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local, un turisme que circulava pel camí Serrallo va col·lisionar frontalment contra un ciclista que circulava pel mateix camí rural però en sentit contrari a l'estipulat.

Diverses patrulles policials de Castelló i del municipi veí d'Almassora, a més de membres d'emergències, es van desplaçar al lloc del sinistre, on el personal sanitari va intentar reanimar el ciclista però només va poder confirmar la seva mort.

Com que el vehicle implicat en el succés no era al lloc del sinistre, els agents el van començar a buscar i el van localitzar en un accés privat del camí.

Notícies relacionades

Segons les primeres investigacions, el conductor hauria abandonat el lloc de l'accident sense auxiliar el ciclista i hauria aparcat el cotxe als voltants per marxar a peu fins al seu domicili.

Precisament va ser a la seva vivenda on els agents el van localitzar. Després de sotmetre'l a la prova d'alcohol i drogues, que va donar negativa en tots dos casos, el van detenir.