AQUEST MATÍ

Un menor apunyala tres companys en un institut d'Alacant

La policia sospita que es tracta d'un cas de violència masclista

Tots els ferits estan fora de perill

ies-las-fuentes-villena

ies-las-fuentes-villena
ml02285

/

1
Es llegeix en minuts
NACHO HERRERO / VALÈNCIA

Un menor ha apunyalat aquest divendres tres companys a l'institut Les Fonts de Villena (Alacant), encara que cap dels ferits corre perill. L'agressor ja ha sigut detingut per la Guàrdia Civil. Els fets han passat cap a les nou del matí en una de les classes del batxillerat d'Humanitats del centre. Fonts coneixedores del cas han explicat a EL PERIÓDICO que un alumne de 17 anys armat amb un ganivet ha apunyalat una noia i que diversos companys de classe s'han tirat damunt d'ell per reduir-lo, cosa que han aconseguit. Pocs minuts després ha arribat al centre la Guàrdia Civil, que ha detingut l'agressor.

La menor apunyalada presentava una ferida oberta a l'esquena i ha sigut traslladada al centre de salut de la localitat per rebre punts de sutura. També una de les companyes que han frenat l'agressió tenia una ferida oberta que ha necessitat punts i atenció mèdica. Al tercer ferit l'han atès al mateix institut.

Notícies relacionades

La professora que estava impartint la classe ha tingut una crisi d'ansietat, igual que alguns alumnes. Un equip de psicòlegs ja han arribat al centre per atendre'ls. En un primer moment les classes s'han interromput i els alumnes han sigut concentrats al gimnàs i el pati, però la idea del centre és anar recuperant la normalitat durant el matí. Nombrosos pares han anat a la porta del centre, que continua tancat, i la directora ha sortit a tranquil·litzar-los.

Segons ha pogut saber aquest diari, l'agressor no havia denunciat prèviament davant les autoritats educatives cap mena d'assetjament escolar i en les primeres investigacions sobre les causes es considera seriosament l'opció que l'agressió sigui un cas de violència de gènere.