ENSURT A MADRID

El conductor de l'autobús accidentat a Fuenlabrada dona positiu per cocaïna

En el sinistre han resultat ferits lleus 18 nens d'entre 11 i 14 anys al bolcar el vehicle

c3afewqxcaaex3g

c3afewqxcaaex3g
Catorze menors ferits de caràcter lleu a Fuenlabrada

/

1
Es llegeix en minuts

Un total de 18 nens amb edats entre els 11 i els 14 anys han resultat aquest dimecres ferits lleus al bolcar un autobús escolar a la M-506, a l'altura del quilòmetre 10, a la demarcació de Fuenlabrada, han informat fonts d'Emergències de la Comunitat de Madrid 112. Fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit han confirmat que el conductor ha donat positiu per cocaïna en el test de drogues. 

Cap a les 8.15 hores, el servei d'emergències ha rebut l'avís que un autobús, per causes que encara es desconeixen, ha bolcat a l'agafar una rotonda. El vehicle ha quedat bolcat lateralment i l'habitacle no s'ha deformat, de manera que els nens han pogut sortir pel seu propi peu.

L'autobús es dirigia a l'institut Jimena Menéndez Pidal de Fuenlabrada amb un total de 44 nens més el conductor. En l'accident s'han vist afectats 18 menors que han patit contusions lleus i politraumatismes de caràcter lleu, però que, per a tranquil·litat dels pares, han sigut traslladats a diferents hospitals de la zona.

Notícies relacionades

En concret, s'ha traslladat els ferits als hospitals de Fuenlabrada, Móstoles i Alcorcón, on es procedirà a la seva observació. Al lloc s'hi han desplaçat bombers de Móstoles i Fuenlabrada, així com 12 dotacions del SUMMA, diverses ambulàncies de la Creu Roja i policia municipal dels dos municipis.

Així mateix, s'ha muntat un hospital de campanya per atendre els afectats al lloc.