La viuda de l'expresident de la CAM Vicente Sala va rebre dos trets al cap

La policia investiga el mòbil de l'homicidi, que es va produir quan la víctima era dins d'un cotxe

 

  / EFE / MANUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts

La viuda de l'expresident de l'extinta Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAMVicente Sala, que va ser trobada morta aquest divendres, va rebre dos trets al cap quan era a l'interior d'un cotxe de gamma alta a Alacant. La policia investiga el mòbil del crim. Una de les hipòtesis és que l'homicidi es produís durant un robatori, encara que no es descarta que hi hagi una altra motivació.

Fonts de la investigació han informat a Efe que els serveis d'emergències van ser alertats cap a les 19.30 hores que la dona havia rebut l'impacte de bala quan era a l'interior d'un tot terreny de luxe en un concessionari de vehicles a la ciutat d'Alacant.

Notícies relacionades

Fonts municipals han assenyalat que es tracta de la viuda de l'expresident de la CAM, de 72 anys, i que fins ara no es té constància de detencions.

Vicente Sala, que va dirigir la CAM durant 11 anys, va morir a conseqüència d'un càncer l'agost del 2011, precisament després que el pseudosindicat Manos Limpias el denunciés, juntament amb altres exdirigents de l'entitat, a la fiscalia de l'Audiència Nacional per possibles delictes d'apropiació indeguda, falsedat documental i delicte societari.