Assassinat al país del Pare Noel

Mor apunyalada pel seu nòvio una guia d'un circuit turístic sobre Santa Claus a la Lapònia finlandesa

 

 

1
Es llegeix en minuts

Una noia britànica que treballava com a guia en un circuit turístic sobre el Pare Noel a la Lapònia finlandesa ha mort apunyalada pel seu nòvio, d'origen txec, que ha sigut detingut després de fugir a bord d'un trineu tirat per gossos, han anunciat aquest dilluns la policia i els mitjans locals.

La noia, de 26 anys i de qui no s'ha revelat la identitat, va ser morta a cops de ganivet a Kuttanen, al costat de la frontera sueca, a uns 150 quilòmetres al nord del Cercle Polar Àrtic.

La policia ha informat a través d'un comunicat que ha obert una investigació per "homicidi voluntari".

PERSECUCIÓ EN MOTONEU

L'agència de viatges Transun ha confirmat a la seva pàgina de Facebook la mort, que va ser dissabte, d'un empleat del denominat Santa Safari, encara que no ha afegit més detalls.

Notícies relacionades

Com a conseqüència del cas, l'empresa va comunicar que l'activitat de les excursions es veurien afectades per un "incident greu", que va obligar les policies finlandesa i sueca a establir controls a les carreteres i clausurar els controls fronterers

Segons el diari 'Helsingin Sanomat', el sospitós, de 36 anys, va fugir en trineu, i la policia li va seguir el rastre a bord de motoneus. Finalment va ser localitzat mitjançant un helicòpter i detingut en estat d'hipotèrmia.