ELS FETS VAN PASSAR DIVENDRES

Mor una nena de 12 anys per un coma etílic després d'un 'botellon' a Madrid

La víctima es va desmaiar després de consumir grans dosis d'alcohol en un parc amb altres xavals

’Botellon’ a l’Eixample de Barcelona.

’Botellon’ a l’Eixample de Barcelona. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Una nena de 12 anys ha mort a l'hospital després d'haver ingerit grans quantitats d'alcohol durant un 'botellon' en què va participar amb els seus amics al seu municipi, San Martín de la Vega (Madrid), segons han confirmat a Europa fonts policials.

Els fets van passar divendres 28 al vespre al municipi, en una de les tantes festes de Halloween que es van celebrar a la regió. Després de suposadament consumir grans dosis d'alcohol en un parc juntament amb altres xavals, es va desmaiar i els seus amics la van traslladar al centre mèdic local, que davant la gravetat de l'estat de la nena va trucar al 112 alertant que la noia estava en aturada cardiorespiratòria.

Després de l'avís, fet a les 23.15 hores, una ambulància del Summa es va desplaçar ràpidament al lloc. Els sanitaris van estabilitzar la noia i la van dirigir a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid, on va ingressar en estat molt greu, ha indicat un portaveu d'Emergències de la Comunitat de Madrid 112.

Notícies relacionades

A causa dels danys irreparables derivats del coma etílic, la nena va morir a l'hospital l'1 de novembre. L'Institut Anselmo Lorenzo, on estudiava, està pensant a fer demà un minut de silenci per la mort de l'alumna, han indicat fonts del centre.

Per la seva part, un jutjat d'instrucció la plaça Castilla ja investiga els fets. Els resultats complets de l'autòpsia practicada al cadàver determinaran d'aquí uns dies les causes concretes de la mort. El cos de la nena serà incinerat aquest dijous a la tarda a Alcobendas.