MALTRACTAMENT ANIMAL

La Guàrdia Civil investiga si una dona va pagar 10 euros perquè matessin el seu gos

L'animal va ser trobat penjat en una figuera del municipi sevillà de Marchena

guardia-civil-recurso-42-1

guardia-civil-recurso-42-1

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Guàrdia Civil de Carmona (Sevilla) investiguen la propietària d'un gos per pagar 10 euros a un veí, que també està sent investigat, perquè es "desfés" de l'animal, que va ser trobat penjat d'una figuera a Marchena.

D'aquesta manera, la Guàrdia Civil va trobar el cadàver d'un gos de raça mixta que havien penjat de la branca d'una figuera als voltants d'un camí al terme municipal de Marchena, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat de premsa.

Notícies relacionades

Les investigacions dels agents van conduir a la propietària del gos, que segons sembla va oferir diners a una altra persona perquè "es desfés d'ell" després d'intentar deixar el gos en dependències municipals i no aconseguir-lo perquè es va escapar fins a dues vegades, segons va manifestar als agents.

Una vegada aclarits els fets, la Guàrdia Civil va instruir les corresponents diligències per maltractament animal amb el resultat de dues persones investigades: la propietària del gos i la persona que va acabar amb la vida de l'animal.