El conductor que va atropellar mortalment un ciclista a Roses dóna positiu per cocaïna

Els investigadors analitzen ara unes imatges d'una càmera de seguretat

 

  / ACN

1
Es llegeix en minuts

El conductor que va atropellar aquest diumenge mortalment un ciclista a la localitat gironina de Rosesmortalment un ciclistaRoses ha donat positiu per cocaïna, i està detingut a l'espera de passar a disposició judicial, segons informa l'ajuntament.

El detingut és un ciutadà francès de 38 anys, mentre que la víctima és un belga de 61, que va morir a l'acte al ser envestit per un vehicle que circulava a una velocitat superior a la permesa, segons les primeres conclusions de la investigació.

L'avís de l'accident es va produir poc abans de les 16.00 hores i, encara que la prova d'alcoholèmia va donar negatiu, la de drogues va donar positiu per cocaïna.

Els investigadors analitzen ara unes imatges d'una càmera de seguretat que no recullen el moment del sinistre però sí la seqüència prèvia.

Notícies relacionades

L'atropellament va tenir lloc a la carretera que uneix les platges d'Almadrava i Canyelles i el vehicle del detingut era un Porsche Cayenne que ha quedat considerablement afectat a causa de l'impacte.

Els serveis mèdics desplaçats al lloc de l'accident no van poder fer res per salvar la vida del ciclista, que va morir a l'acte.