Una nena de 3 anys mor ofegada en una piscina de Calonge

La petita es banyava en una piscina privada a la urbanització Mas Pallí

Una altra menor, de 4 anys, està ingressada en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron al patir un episodi similar a Sils

1
Es llegeix en minuts

Una nena de 3 anys ha mort ofegada aquest diumenge a la tarda quan es banyava en una piscina privada en una urbanització de Calonge (Baix Empordà), segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident va passar cap a les 19.40 hores quan, per causes que encara s'estan investigant, la nena es va ofegar a la piscina d'un domicili particular situat en la urbanització Mas Pallí de Calonge.

MANIOBRES DE REANIMACIÓ

Notícies relacionades

El personal del Sistema d'Emergències Mèdiques desplaçat al lloc del sinistre va intentar practicar les maniobres de reanimació a la nena, però no va poder fer res per salvar-li la vida.

Només dues hores i mitja abans, una altra nena de quatre anys que es banyava en una piscina privada en una urbanització de Sils (la Selva) va estar a punt de morir ofegada i, després de practicar-li maniobres de reanimació, va ingressar en estat crític en la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Josep Trueta de Girona. Posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Temes:

Ofegats Piscines