Detingut el raper Pablo Hasél per agredir presumptament periodistes a la UdL

Els Mossos l'han arrestat a la porta de casa seva

pablo-hasel

pablo-hasel
Periodistes expulsats pels universitaris a la universitat de Lleida

/

1
Es llegeix en minuts

El raper Pablo Rivadulla, conegut com a Pablo Hasél i condemnat el 2014 per l'Audiència Nacional (AN) a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme per demanar en les seves cançons l'assassinat de polítics, ha sigut detingut aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra per la seva presumpta participació en les agressions a periodistes a principis de juny a la Universitat de Lleida (UdL).

La detenció pels incidents al rectorat de la UdL, on van ser agredits dos periodistes de TV-3 i un fotògraf del diari 'Segre', s'ha produït a les 13.50 hores a la porta de la vivenda del jove, a la plaça de l'Hort de Santa Teresa de Lleida, han informat els Mossos d'Esquadra.

Hasél es va sumar a les protestes d'un grup d'estudiants contra les classes de la subdelegada del Govern, Inma Manso, que volien mostrar el seu desacord amb la política de la Unió Europea i d'Espanya sobre els refugiats i va participar en la tancada iniciada el 17 de maig en què -en la jornada del 2 de juny- van ser agredits els periodistes.

Notícies relacionades

TV-3 va denunciar les agressions a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i també les pintades que es van fer a la façana de la delegació.

L'endemà de les agressions als redactors, les seus de 'Segre' i TV-3 van aparèixer amb taques de pintura, i uns dies després a la façana de la delegació de TV-3 hi havia impactes de pedres als vidres i pintades en què es podia llegir 'manipuladors' i 'no sou periodistes'.