El fiscal assegura que el crim de Lleó no va ser un acte de bogeria

El ministeri públic assegura que tant la mare, assassina confessa, com la filla, "no tenen alteracions mentals"

Diu que l'únic que els movia era un "odi profund" a la víctima, assassinada a trets el maig del 2014

El fiscal assegura que el crim de Lleó no va ser un acte de bogeria

J. CASARES (EFE)

1
Es llegeix en minuts
OLGA PEREDA / LLEÓ

"No hi ha dubte. Va ser un assassinat en què van participar les tres acusades amb el mateix nivell d'implicació". Amb aquesta contundent frase el fiscal del judici per l'assassinat d'Isabel CarrascoIsabel Carrasco, totpoderosa presidenta de la Diputació de Lleó i del PP a la província, va acusar les tres persones que seuen al banc dels acusats: Montserrat González; la seva filla, Triana Martínez, i la policia local Raquel Gago (amiga de Triana).

El fiscal, Emiliano Martínez, va assegurar que tant la mare (assassina confessa) com la filla "ni estan boges ni tenen alteracions mentals", com intentarà defensar el seu advocat, que demana reduir la condemna a vuit anys de presó per a Montserrat per la seva "alteració mental" mentre que per a la seva filla no reclama cap condemna.

ASSASSINADA A TRETS

Notícies relacionades

No obstant, el fiscal acaba de deixar clar que totes dues "no estan boges" i que, ajudades per Raquel Gago, l'únic que els movia era un "odi profund" a la víctima, assassinada a trets el maig del 2014.

"Matar no és fàcil, i Montserrat ho va fer amb precisió. Sense la col·laboració de les altres dues acusades no l'hauria pogut matar", va sentenciar el fiscal en la primera jornada del judici, en què un jurat popular de cinc homes i quatre dones intentaran decidir si, com demana el fiscal i les acusacions, les tres implicades són culpables i han de passar 23 anys a la presó. La defensa de la mare i la filla (que fa més d'un any i mig que són a la presó) deixaran clar en el judici que Isabel Carrasco va fer la vida impossible a Triana des que ell va rebutjar tenir una relació sexual amb ella, fets que, segons el fiscal, no estan en absolut provats.