La Policia salva una menor que s'havia penjat per patir assetjament sexual

Els agents la van trobar al lavabo d'un centre comercial de Guadalajara

Un home de 27 anys, ja detingut, li exigia relacions a canvi de no publicar fotos íntimes

1
Es llegeix en minuts

Quatre agents de la Policia Nacional han salvat una noia menor d'edat que havia intentat suïcidar-se per patir assetjament sexual, a qui van aconseguir reanimar després de trobar-la en un lavabo d'un establiment comercial de Guadalajara on s'havia penjat amb un fulard.

Segons informa aquest dilluns la Policia Nacional, va ser gràcies a una trucada telefònica al 091 com els agents van poder evitar la mort de la noia. Tan bon punt van rebre la trucada dues patrulles van anar cap allà i es van trobar que la menor estava penjada pel coll amb un fulard.

La víctima estava cianòtica (coloració blauenca de la pell), de manera que agents la van despenjar i van començar a practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar durant diversos minuts fins que va recuperar les constants vitals i van aconseguir estabilitzar-la a l'espera dels serveis mèdics.

Un home de 27 anys ha sigut arrestat per assetjar sexualment la menor i exigir-li relacions sexuals a canvi de no publicar fotos íntimes.

La mare i el nòvio de la noia es van posar en contacte amb la Policia Nacional per comunicar que tots dos havien rebut missatges de comiat en què la noia confessava que tenia la intenció d'acabar amb la seva vida a causa de l'assetjament de què era víctima, i a més havia publicat un text semblant a les xarxes socials.

AMENACES DE PUBLICAR FOTOS I VÍDEOS

Segons sembla, l'assetjador li escrivia contínuament missatges en què l'amenaçava de publicar en xarxes socials fotografies i vídeos d'índole sexual si no accedia a mantenir relacions íntimes amb ell.

Notícies relacionades

La noia i la seva mare pensaven anar a denunciar l'assetjament la mateixa tarda que van succeir els fets.

Després de diverses gestions, els agents han localitzat i detingut a Guadalajara l'home que presumptament havia estat assetjant la menor.