Detingut a Vitòria un entrenador acusat d'abusar sexualment de tres menors

Aprofitava els desplaçaments en què les víctimes havien de pernoctar fora de casa

1
Es llegeix en minuts

Un entrenador esportiu de 26 anys ha sigut detingut a Vitòria acusat d'abusar sexualment de, almenys, tres noies menors d'edat aprofitant els desplaçaments en els entrenaments i a les competicions en què les víctimes havien de pernoctar fora de casa.

El Departament de Seguretat ha informat aquest dijous que el jove va ser arrestat dimarts passat i que ja ha sigut posat en llibertat després de declarar ahir a la nit davant el jutge, que ha establert una ordre d'allunyament de les seves víctimes, li ha retirat el passaport i li ha imposat l'obligació de presentar-se davant el jutjat cada 15 dies.

Seguretat ha detallat que la detenció es va produir després de la denúncia interposada per tres menors, segons les quals, el seu entrenador aprofitava els desplaçaments a entrenaments i competicions, en què les víctimes havien de dormir fora de casa, per abusar d'elles.

TRACTE ESPECIAL

El jove es guanyava la confiança de les menors concedint-los un tracte especial i les enganyava perquè dormissin amb ell o mantinguessin "relacions íntimes".

Notícies relacionades

En cas que la menor no accedís als seus desitjos iniciava una campanya de desprestigi, ridiculitzant i menyspreant la menor davant els seus companys i companyes.

L'Ertzaintza continua amb la investigació per si hi hagués alguna víctima més d'aquest cas.