Sergio Morate, presumpte assassí de les dues noies de Conca, detingut a Romania

El jove, que tenia una ordre internacional de recerca i captura contra ell, va desaparèixer el mateix dia que ho van fer Marina Okarynska i Laura del Hoyo

Sergio Morate, presumpte assassí de Marina Okarynska i Laura del Hoyo.

Sergio Morate, presumpte assassí de Marina Okarynska i Laura del Hoyo.

1
Es llegeix en minuts

Sergio Morate, exnòvio de Marina Okarynska, de 26 anys, i presumpte assassí d'aquesta última i de la seva amiga Laura del Hoyo, de 24 anys, ha sigut detingut a Romania, segons han confirmat a EL PERIÓDICO fonts policials. Segons una nota difosa pel Ministeri de l'Interior, el detingut no ha oposat resistència en el moment de l'arrest, que s'ha produït a les 18.30 hores (hora espanyola) a la localitat de Lugos, província de Timisoara.

El noi, sobre el qual pesava una ordre internacional de recerca i captura, es trobava en parador desconegut des del passat dia 6, quan van desaparèixer Marina i Laura. Però l'ordre de detenció contra ell s'ha dictat aquest dimecres, quan han aparegut els cadàvers de les dues joves, al costat d'un bassal al naixement del riu Huécar, a dos quilòmetres del municipi de Palomera, Conca.

La família de Morate ha emès aquest dijous un comunicat a FacebookFacebook en què se solidaritza amb les famílies de les víctimes i demanava que se'l localitzés "i se'l tanqués al més aviat possible".

TRASLLAT A ESPANYA COM MÉS AVIAT MILLOR

Aquest dijous a la nit, s'han activat els mecanismes internacionals per traslladar el detingut a Espanya com més aviat millor.

Notícies relacionades

L'arrest de Morate s'ha produït a la sortida d'una vivenda a la localitat romanesa de Lugos. En aquest moment, el fugitiu anava acompanyat per dues persones més de nacionalitat romanesa, que també han sigut detingudes.

Segons les primeres investigacions, Morate va sortir d'Espanya pel pas fronterer de Portbou, des d'on es va desplaçar a Romania, país en què se sospita que podria tenir algun contacte.