AL MUNICIPI DE MANZANARES

Detinguda una dona per la mort de la seva parella a Ciudad Real

L'home va ser apunyalat al pit en una discussió

1
Es llegeix en minuts

Un home de 41 anys ha mort aquesta nit a Manzanares (Ciudad Real) com a conseqüència de les ferides produïdes per una arma blanca amb què va ser agredit, segons sembla, en el transcurs d'una discussió amb la seva parella, una dona de 44 anys que està detinguda.

Segons ha informat a Efe el servei d'urgències i emergències 112, l'home va ser apunyalat al pit i va morir per la gravetat de les ferides.

El succés va tenir lloc cap a les 00.35 hores al carrer de Poesía de la citada localitat, on es va produir una discussió de parella que va acabar amb l'apunyalament de l'home. La dona va ser detinguda com a presumpta autora dels fets, informa la Delegació del Govern.

Fins al lloc s'hi van traslladar efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local, així com una UVI.

Segons sembla, l'home va ser apunyalat al dormitori de la vivenda, des d'on va intentar sortir al carrer per demanar ajuda, si bé va acabar caient a terra en un petit pati d'entrada de la vivenda, on va quedar estès i, en un primer moment, ferit i inconscient.

Fins al lloc s'hi van desplaçar els serveis sanitaris per reanimar-lo, encara que no va ser possible salvar-li la vida.

Agents de la Guàrdia Civil de Manzanares també es van personar en el lloc dels fets, on van detenir la dona com la presumpta autora de les ferides d'arma blanca que li van causar la mort a l'home.

Notícies relacionades

També va anar al lloc la titular del Jutjat de Guàrdia de Manzanares, que es va fer càrrec de la investigació i que va determinar, ja de matinada, l'aixecament del cadàver.

Els veïns han apuntat que les discussions de l'home i la dona i la resta dels membres d'aquesta família, els dos fills d'ella i la seva mare, que també vivien al domicili familiar, eren "molt habituals".