Trobada una dona morta per arma blanca i el seu company penjat a Alacant

La víctima, de 35 anys i origen moldau, ha estat trobada a la seva vivenda embolicada en una alfombra

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 35 anys ha estat trobada morta aquesta nit a la seva vivenda, a Calp (Alacant), aparentment amb ferides d'arma blanca, i el seu company sentimental ha estat localitzat penjat en una casa familiar d'aquesta mateixa localitat, han informat fonts pròximes a la investigació.

El cadàver de la dona, de 34 anys i origen moldau, ha estat localitzat per agents de la Guàrdia Civil en una vivenda del carrer Màlaga, a Calp (Alacant), després que al seu lloc de treball s'alertés l'institut armat que no hi havia anat i tampoc contestava a les trucades telefòniques.

La Guàrdia Civil ha determinat que es tracta d'un nou cas de violència domèstica. La dona treballava com a empleada de la neteja en un establiment de la localitat. Els seus caps, al no presentar-se aquest dijous al seu lloc de treball ni contestar al telèfon van requerir la col·laboració d'una patrulla de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

Els agents han entrat a la vivenda de la dona, ubicada al carrer de Màlaga de Calp, i l'han trobat morta, amb ferides d'arma blanca, i embolicada en una alfombra. Poc després, també ha estat trobat el cos sense vida del seu company sentimental, un espanyol d'uns 44 anys veí de la localitat, que s'havia penjat a l'interior d'una vivenda familiar ubicada a uns dos quilòmetres de distància.

Els jutjats, no obstant, no havien rebut denúncies prèvies de la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.