AIRE, AIGUA I VIDA

El lloc on trobar l’autenticitat

Aquest atol de somni, dedicat al benestar i al relax, és recomanable en qualsevol època de l’any

El lloc on trobar l’autenticitat
2
Es llegeix en minuts

Estan situades en ple oceà Índic, al sud-oest de Sri Lanka i a 450 quilòmetres de l’Índia, lluny de gairebé tot però molt a prop de la idea actual del que és un paradís. Les Maldives estan formades per una sèrie d’illes amb estructures de coral i separades per llacunes que s’estenen, creant un paisatge sorprenent, desbordat de naturalesa.

El territori està organitzat en 26 atols i constituït per unes 1.200 illes, de les quals 203 estan habitades actualment, i 87 estan dedicades al turisme vacacional. A les Maldives, cada illa és explotada per un únic hotel, o més ben dit un resort, pensat per satisfer el desig de tranquil·litat i proximitat a la naturalesa dels viatgers.

La superfície de la República de les Maldives inclou una distància de 820 quilòmetres de nord a sud i 120 quilòmetres d’est a oest; en definitiva, un territori per disfrutar de naturalesa però també d’una cultura i tradició pròpies. Només l’1% de la superfície total del país (90.000 quilòmetres quadrats) està situada per sobre del nivell del mar, amb una altitud mitjana de 2 metres.

Notícies relacionades

 El viatger trobarà en aquest món únic un clima càlid i humit durant tot l’any, amb una temperatura mitjana entre els 29 i 32 graus que fa que qualsevol època sigui adequada per prendre’s uns dies de descans en una de les seves illes.

TERRITORI D’IMPACTE

TERRITORI D’IMPACTEL’arribada a aquest territori únic és impactant i cal preparar-se per disfrutar d’un espai que deixa empremta: milers de punts verds envoltats d’un preciós color blau turquesa. Entre les activitats recomanades hi ha el submarinisme, per la bellesa dels seus esculls de corall i la riquesa de la seva vida marina. Submergir-se sota la cristal·lina superfície fa possible descobrir els milers d’habitants subaquàtics de les illes, com el peix cocodril, el dofí, la barracuda i la tortuga carei, a més de grans espècies de taurons. Però no és l’única activitat: pesca, snorkel i visites a illes desertes són perfectes per als amants de la vida a l’aire lliure. Els hotels organitzen activitats d’espectacles nocturns, barbacoes a la platja i sopars privats a la sorra. Amb la millora de les dades pandèmiques, el govern de les Maldives ha reobert les fronteres i, a través de la campanya Safe Heaven, impulsa mesures higiénicosanitarias per protegir tant els visitants com els treballadors del sector turístic. 

Temes:

Viatges