Mobilitat i cultura

Una experiència de conducció segura a la Casa Seat

  • Conduir mantenint la postura correcta per evitar lesions, com sortir del cotxe en cas de bolcar, tècniques de primers auxilis o de seguretat com la maniobra de Rautek...

  • Aquestes són només algunes de les habilitats que es poden aprendre als cursos gratuïts que s’imparteixen a la Casa Seat de Barcelona fins a finals d’octubre

Una experiència de conducció segura a la Casa Seat
2
Es llegeix en minuts

Emmarcades al cicle ‘Enjoy your drive’ i dins del seu ‘hub’ de mobilitat, la Casa Seat proposa diferents activitats vinculades a l’educació viària entre les quals destaca un simulador de tomb que oferirà al visitant una experiència totalment immersiva per viure en primera persona el que s’assegui al volant després de tenir un contratemps d’aquest tipus. En aquest simulador, que s’utilitza sota la supervisió d’un equip de formadors especialitzats, els usuaris aprendran allò necessari per garantir la seva integritat en tot moment si viuen la situació de bolcar amb un vehicle.

A més, el Servei Mèdic de Seat ofereix una didàctica formació en primers auxilis amb exemples pràctics en què es detalla la tècnica correcta de treure sense perill una persona atrapada en un automòbil, també coneguda com a maniobra Rautek.

I si ho desitgen, podran posar a aprova les seves pròpies capacitats de conducció sotmetent-se a un test d’avaluació neuropsicològica amb Cognitif. Aquestes sessions amb el simulador s’han programat per a alguns dia a la setmana i per apuntar-s’hi n’hi ha prou de reservar plaça a través de la web de Casa Seat.

Setmana de la Mobilitat

La Setmana Europea de la Mobilitat 2021, del 16 al 22 de setembre amb la temàtica ‘Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible’, també se celebra al punt de trobada que Seat té a Barcelona. Amb la seguretat com a eix conductor s’han programat diferents xerrades i propostes com «Mobilitat inclusiva en el transport públic i privat», el 21 de setembre a les 10.30 h i on es presentaran propostes de millora a través d’un document amb les directrius sobre mobilitat accessible per a una mobilitat urbana inclusiva.

També l’‘Afterwork Casa Seat: com fabricar cotxes 5 estrelles’; el 22 de setembre a les 19.00 h i que comptarà amb la presència de Javier Luzón, responsable de Vehicle Safety de Seat. Ell serà l’encarregat d’inaugurar el cicle amb una sèrie de trobades amb professionals de Seat i Cupra amb qui volem compartir el seu coneixements i experiència amb la ciutadania. A més, els visitants podran admirar l’exposició de l’artista de carrer Tvboy ‘Home Street Home’, que ha reobert amb visites guiades fins al dijous dia 30 de setembre.

Totes les activitats que organitza la Casa Seat són gratuïtes amb reserva prèvia a www.casa.seat.

El lloc en què la mobilitat i la cultura es troben

Temes:

Cotxes Seat