UNA INFINITAT DE POSSIBILITATS

Sitges, cultura i mar

Sitges és gastronomia local, cultura, festes, tradicions, compres i esport. És una destinació accessible i de qualitat.

Per a molts, el secret és a les seves 26 platges de sorra fina. Per a d’altres, en els seus més de 300 dies de sol a l’any. Però Sitges té a més una oferta d’estiu que no poden/s’han de perdre. Destaquem dos esdeveniments:

Sitges, cultura i mar
1
Es llegeix en minuts

La Cubana 40 +1. Un viatge del no-res al 2021

La Cubana fa 40 + 1 anys i ho celebra a casa seva, a Sitges, el lloc on va néixer. I ho fa ocupant tot el Miramar - Centre Cultural, que es convertirà en un ‘gran espai Cubana’. Una ‘versió visitable’ de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles. Més que una exposició convencional, les sales i terrasses del Miramar - Centre Cultural es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses. Però també es podrà veure la història viva d’aquesta companyia sitgetana que el 1980 va començar a jugar fent comèdia pels carrers i que ens ha fet descobrir amb el temps un altre tipus de teatre; un teatre que tots fem en la vida quotidiana i que passa inadvertit com a tal. 

La Cubana ha portat el seu particular estil per tots els escenaris d’Espanya, on l’han disfrutat gairebé 4 milions d’espectadors. L’estiu del 2021, el Miramar - Centre Cultural serà un dels punts principals de la celebració d’aquest aniversari.

La Cubana 40+1. Un viatge del no-res al 2021

Mediterranean Guitar Festival Sitges 2021

El Festival de Guitarra del Mediterrani ofereix la millor sonoritat de la guitarra a les esglésies més emblemàtiques de Calella, Sitges o Vilanova i la Geltrú. 

Notícies relacionades

A Sitges podran disfrutar del Mediterranean Guitar Festival de juny a octubre, sempre amb la guitarra espanyola com a element principal, com a instrument solista, en duos, quartets i altres formacions; de la mà d’artistes amb una àmplia i prestigiosa trajectòria com a concertistes. 

El Mediterranean Guitar Festival de Sitges se celebra a l’Ermita de Sant Sebastià i el 4 de juliol hi haurà una actuació especial al Casino Prado en el marc del programa cultural de Sitges La Pregonera, amb un concert de Javier Gavara, tribut a Paco de Lucía. El Mediterranean Guitar Festival a Sitges se celebra cada divendres a les 21 h, de l’11 de juny al 22 d’octubre, tots dos inclusivament.

Mediterranean Guitar Festival Sitges 2021