RANGE ROVER EVOQUI

Un urbanita molt salvatge

El SUV compacte de Land Rover està especialment pensat per moure's per la ciutat, però sense perdre mai el seu esperit aventurer original

range

range

2
Es llegeix en minuts

El nom de Land Rover remet a boscos, muntanyes, camins pedregosos i infinitat d’aventures. Però, ¿què passa a la ciutat? La jungla urbana també requereix un bon company, i el Range Rover Evoque respon perfectament a aquest perfil. Es tracta d’un SUV compacte pensat per disfrutar dels carrers des d’un punt de vista més salvatge, amb una mida adaptada a les necessitats del dia a dia, però sense oblidar-se del rendiment, les prestacions i la capacitat habitual de qualsevol Land Rover.

El seu disseny trencador crida l’atenció per les seves marcades línies esportives sense renunciar a l’esperit aventurer. A més, ofereix múltiples possibilitats de personalització, gràcies a una àmplia gamma de colors i opcions. En aquest sentit, el Range Rover Evoque està disponible en tres dissenys de carrosseria: cinc portes (ampli i amb gran capacitat de càrrega), cupè (de tres portes i una part posterior més estilitzada) i convertible en descapotable.

Les versions cinc portes i cupè es componen d’una gamma de set models: Pure, SE, SE Dynamic, Landmark Edition, HSE, HSE Dynamic i Autobiography. Al seu torn, la versió convertible està disponible en els models Dynamic, SE Dynamic i HSE Dynamic. Quant a motors, el nou Si4 de gasolina de 4 cilindres i 2.0 litres té una capacitat de 240 CV o 290 CV per oferir la màxima eficiència, rendiment i reduït consum de combustible. També disposad’opcions dièsel, amb els motors de 150 CV, 180 CV i el nou 240 CV.

El Range Rover Evoque es mou bé tant dins com fora de la ciutat.

Ajudes a la conducció

Per donar el màxim de si a la ciutat, incorpora tota una sèrie de tecnologies d’ajuda a la conducció, com el monitor d’angle mort, que avisa si s’apropen vehicles per qualsevol costat; el reconeixement de senyals de circulació; i tota una gamma de sistemes d’ajuda a l’estacionament. S’hi sumen la gamma de tecnologies avançades InControl, que connecten l’usuari i el seu Range Rover Evoque amb la resta del món.

O el sistema Dual View, que permet ell conductor i el passatger veure continguts de forma completament independent en una mateixa pantalla tàctil.

A la carretera i fora d’ella

Notícies relacionades

Alhora, l’Evoques’adapta a qualsevol terreny, tant a la carretera com a ‘off road’. En el primer cas, el Control de Creuer Adaptatiu (ACC) manté el vehicle a velocitat constant i a una distància prudencial del vehicle de davant per conduir de forma segura en trajectes llargs. Per la seva part,l’Adaptive Dynamics  ofereix un equilibri òptim entre qualitat de marxa i control, mentre que el Control de Repartiment de Parell en Corba proporciona un comportament controlat i suau en les corbes. Una cosa que permet el conductor sentir un domini més gran i més connexió amb el teu vehicle.

I quan l’Evoque respon a la trucada del seu ADN, es mostra igual de fiable que qualsevol dels seus germans grans. La seva capacitat innata li permet enfrontar-se als terrenys i condicions més difícils amb total tranquil·litat, gràcies a tecnologies patentades com el sistema Terrain Response o el Control de Descens de Pendents. Perquè ja sigui a la ciutat, a la carretera o a la muntanya, el Range Rover ofereix plena seguretat.