New York conquista el cel de Barcelona

La terrassa de l'Hotel 1898 acollirà dues de les cocteleries més prestigioses i influents de Brooklyn

Seagram's Gin promou aquest espai efímer on hi haurà música en directe, DJ i 'american BBQ'

04 a-la-frontera leyenda seagrams

04 a-la-frontera leyenda seagrams

2
Es llegeix en minuts
L. P. / Barcelona

New York és el bressol de la cocteleria i d’alguns combinats clàssics, com el Tom Collins i el Manhattan. Rescatant l’ambient únic que es respira a les cocteleries de ‘la ciutat que no dorm mai’, la ginebra Seagram’s Gin torna a organitzar a Barcelona un esdeveniment únic. Cada dimecres, dijous, divendres i dissabtes, del 3 al 28 de juliol, el terrat de l’Hotel 1898 (a la Rambla) tornarà a convertir-se en el Seagram’s New York Rooftop, un espai amb vistes immillorables i una cita memorable per a tots els que saben treure el suc a l’estiu.

Allà es podrà disfrutar de sessions de DJ al més pur estil novaiorquès, acompanyades d’‘american BBQ’ i els millors còctels de dos establiments originals de Brooklyn que, de manera efímera, es traslladen fins a la capital catalana.

Grup de jazz tocant en directe al terrat de l’hotel.

El primer és Diamond Reef, un local amb esperit retro que va ser inaugurat el març de l’any passat i que, en poc temps, s’ha fet un lloc en les llistes dels millors nous bars de NYC (segons ‘Time Out’ i ‘The New York Times’, entre altres publicacions).

D’altra banda, Leyenda, un establiment on l’estil novaiorquès es fon amb sabors de tot el continent, gràcies a una carta atapeïda d’ingredients originals. La seva ‘headbartender’, Ivy Mix, va ser considerada com a millor ‘bartender’ a Amèrica el 2015, segons ‘Tales of The Cocktail’.

Diamond Reef estarà obert durant les dues primeres setmanes que duri l’esdeveniment i Leyenda agafarà el relleu les dues setmanes següents.

A la graella

Sandvitx de pollastre.

El xef nord-americà Byron Hogan s’encarregarà d’aportar la seva experiència a Seagram’s New York Rooftop at Hotel 1898, amb un menú americà en format barbacoa dissenyat per a l’ocasió. Hi haurà plats freds, com ous farcits i rotlles de primavera; hamburgueses, frankfurts i sandvitxos de pollastre, entre d’altres, amb guarnicions i postres americanes.

Notícies relacionades

Per completar aquesta programació d’altura, un ‘pop-up' de les millors cocteleries de Barcelona s’instal·larà al ‘lobby’ de l’hotel per reinterpretar els clàssics de Seagram’s Gin, on també sonarà la música en viu. Així mateix, tots els dimecres hi haurà concerts de jazz en directe en una de les sales de l’hotel.

Reserva

Vistes des del terrat de l’hotel.

Per accedir a l’espai i disfrutar d’aquesta experiència novaiorquesa és necessari fer una reserva prèvia a través de seagramsgin.es. L’entrada permet l’accés al Rooftop i a un dels còctels de Diamond Reef o Leyenda, segons la setmana (la resta de consumicions s’han de pagar a part).