Sortejos

¿Quan és el Sorteig Extraordinari de la Hispanitat 2022 de la Loteria Nacional?

¿Quan és el Sorteig Extraordinari de la Hispanitat 2022 de la Loteria Nacional?
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Aquest dimecres, 12 d’octubre, se celebra el Dia de la Hispanitat. Per commemorar aquest dia festiu nacional que recull el calendari laboral del 2022,  la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE) celebrarà el Sorteig Extraordinari de la Hispanitat de la Loteria Nacional d’Espanya en què es repartirà un total de 105 milions d’euros.

El sorteig sempre se sol fer en la data més pròxima al 12 d’octubre; ara bé, aquest any es retardarà fins al dissabte 15 d’octubre del 2022. El sorteig de la Loteria Nacional es farà a les 13:00 h (hora peninsular) pel tradicional sistema de bombos.

Com es poden comprar dècims per al sorteig de la Hispanitat

Notícies relacionades

Els dècims per a aquest sorteig extraordinari ja estan a la venda des de fa diverses setmanes. Les compres es poden fer a través dels habituals canals de venda, és a dir, les administracions de loteria oficials o a través de la mateixa web de Loteries i Apostes de l’Estat. El preu de cada dècim és de 15 euros.

Premis

El Sorteig de la Hispanitat de la Loteria Nacional 2022 repartirà tres premis principals dividits en un primer premi de 1.300.000 euros a la sèrie, un segon premi de 250.000 euros a la sèrie i un premi especial de 15 milions d’euros al dècim. A més, hi haurà premis menors de dos, tres i quatre xifres, per un valor de 300 euros, 750 euros i 3.750 euros, respectivament.