28 maig 2020

Anar al contingut

EUROMILIONS AVUI

Euromilions: Sorteig del dimarts 7 de gener del 2020

Comprova el resultat del sorteig d'Euromillones

Sorteig de l’Euromillones.

Sorteig de l’Euromillones.

El resultat del sorteig de l’Euromilions d’avui dimarts 7 de gener del 2020, ha sigut la combinació formada pels números:

5 - 8 - 12 - 37 - 43

les estrelles han correspost als números:

6 - 11

Els guanyadors dels cinc números principals i les dues estrelles obtenen el màxim premi. També resulten agraciats els qui encertin cinc números i cap o una estrella; quatre números i 2, 1 o 0 estrelles; tres números i 2, 1 o 0 estrelles; 2 números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els sortejos de l’Euromilions se celebren cada dimarts i divendres. Cada aposta costa 2,50 euros a la majoria dels països (inclosa Espanya), i consisteix a seleccionar 5 números diferents entre l’1 i el 50, i dues estrelles de la sort entre l’1 i l’11. També es poden fer apostes múltiples de fins a 10 números.

L’Euromilions és una loteria europea en la qual participen Espanya, Bèlgica, França, Suïssa, Luxemburg, el Regne Unit, Irlanda, Àustria i Portugal. El primer sorteig va tenir lloc el 13 de febrer del 2004 a París, que és on es continua celebrant.

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2019 i consultar com buscar i comprar un número concret del sorteig extraordinari del 22 de desembre.