COINCIDÈNCIA

Mai s'havia vist: el 73.073 ha sigut primer premi en dos sortejos del cap de setmana

El número fa doblet al cuponàs i en el sorteig de la Hispanitat de la Loteria Nacional

lotera

lotera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 El 73.073 ha fet doblet en poques hores en els premis dels jocs d’atzar, ja que ha sigut el número premiat amb el cuponàs de l’ONCE divendres passat, però també ho va ser dissabte amb el primer premi del Sorteig Especial de la Hispanitat de la Loteria Nacional.

El cuponàs de divendres 12 va anar a parar a aquest número i a la sèrie 081, que van ser premiats amb 9 milions d’euros, i ahir el 73.073 va sortir també com a primer premi del sorteig especial de la Loteria Nacional, dotat amb un milió d’euros.

El premi de la Loteria va ser venut en nombroses administracions repartides per tota la geografia espanyola.

Molt repartit

En concret, segons l’Organisme Nacional de Loteries i Apostes de l’Estat, el número es va vendre en administracions de les localitats alacantines de Dolores i Elx; a Adra i a la seva capital Almeria; i a altres municipis de Barcelona com ara Granollers, Mataró, Pineda de Mar, Sabadell i Viladecans.

Notícies relacionades

També a altres administracions de Moraleja (Càceres); Jerez de la Frontera (Cadis); Santander; Alcalà de Xivert (Castelló); Còrdova; Ferrol (La Corunya); Olot (Girona) i a la capital gironina; i a Domingo Pérez (Granada).

A més, a Palma; Chilluévar (Jaén); Las Palmas de Gran Canària i a altres municipis de Gran Canària com ara San Bartolomé de Tirajana, San Fernando i Teror.