Per finançar projectes socials

Sant Joan de Déu crida a participar en la seva caminada solidària el 26 de març

Els participants es podran inscriure en grups d’entre 4 i 20 persones fins dimarts 21

Sant Joan de Déu crida a participar en la seva caminada solidària el 26 de març

SJD

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La caminada solidària de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, la Magic Line SJD,celebra aquest any la desena edició. A més, després de tres anys de pandèmia, la iniciativa recupera aquest 2023 el format original. Tindrà lloc diumenge 26 de març a Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València i els que hi vulguin participar s’hi podran inscriure fins dimarts 21 de març a través d’aquest enllaç.L’objectiu d’aquesta caminada solidària, que va arrencar el 2014, és ajudar a finançar els projectes de Sant Joan de Déu a Barcelona. La Magic Line SJD està a punt de batre el rècord de participació amb una previsió de més de 14.000 participants.

La Magic Line SJD és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per aconseguir un món millor. Per participar en aquesta iniciativa les persones han de crear equips d’entre 4 i 20 persones, marcar-se un repte solidari i fer accions per aconseguir aquest repte econòmic. La culminació és la caminada, en la qual se celebra que la solidaritat és transformadora. Els diners es destinen a finançar projectes sanitaris i socials de l’Hospital Sant Joan de Déu, i també a ajudes per a projectes sanitaris i socials.

«Durant la pandèmia la Magic Line SJD va ser, més que mai, per ajudar les persones que més ho necessitaven. La bona resposta de participació ens fa pensar que la solidaritat com a eina transformadora continua sent molt necessària i volem donar resposta a aquesta inquietud col·lectiva», afirma Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i creador de la Magic Line.

Notícies relacionades

Des del seu naixement el 2014, la Magic Line SJD ha anat creixent per tot el territori i s’ha convertit en un esdeveniment emblemàtic que uneix milers de persones que creuen que un món millor és possible. Aquests 10 anys han servit per construir una xarxa de localitats unides per la caminada solidària de Sant Joan de Déu. Barcelona, Lleida, Madrid, Mallorca, Múrcia i València es mobilitzaran el 26 de març.

Des del 2014, la Magic Line SJD ha aconseguit recaptar més de 2.600.000 euros que s’han destinat a finançar programes de suport a nens, adults i persones de la tercera edat en els centres de Sant Joan de Déu i entitats socials pròximes.