Nova col·lecció

EL PERIÓDICO, protagonista de les ampolles d’Estrella Damm

L’empresa llança una iniciativa per posar en valor «l’ús d’ingredients de proximitat» i de «productors locals» per a l’elaboració del seu producte

EL PERIÓDICO, protagonista de les ampolles d’Estrella Damm
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Estrella Damm llança una nova col·lecció de les seves icòniques ampolles de cervesa, en la qual notícies publicades a EL PERIÓDICO, junt amb altres mitjans impresos catalans, seran les protagonistes de les etiquetes a les ampolles retornables dels bars i restaurants catalans. Segons expliquen els responsables d’aquesta iniciativa, que es portarà a terme durant tot el mes de febrer, l’objectiu és reafirmar el compromís de la marca amb «l’ús d’ingredients de proximitat» i de «productors locals» per a l’elaboració d’aquest producte.

La notícia que es podrà veure a les etiquetes de les ampolletes és una notícia publicada a les pàgines de la secció de Societat el 12 d’agost passat sobre Màrius Ovidiu, agricultor que forma part del projecte que Damm va impulsar el 2014 per cultivar llúpol a la localitat de Prades (Baix Camp).

Notícies relacionades

Màrius Ovidiu va arribar a Prades el 2009 procedent de Romania, on es dedicava al sector de la construcció. El seu primer contacte amb la terra va ser plantant avellaners i patates, fins que el 2014, Damm li va proposar formar part d’un projecte innovador que permetria cultivar llúpol mediterrani a Prades. Vuit anys després, i convertit en un expert en el cultiu del llúpol, Màrius viu content cuidant els seus camps, en contacte amb la natura i amb una feina que li apassiona i que mai hauria imaginat que faria.

Aquesta iniciativa, que comença aquest 1 de febrer, estarà formada per nou ampolles amb etiquetes fetes a base de retallades de notícies publicades en mitjans impresos catalans durant l’any passat sobre els ingredients amb què s’elabora Estrella Damm −ordi, arròs i llúpol−, així com les persones que treballen dia a dia per proveir aquestes matèries primeres. Aquestes ampolles es podran trobar durant tot el mes en bars i restaurants de tot Catalunya.