Accident de trànsit

Llibertat amb càrrecs per a l’home que presumptament va atropellar dos vianants a Navarcles

  • El noi, de 20 anys, va ser detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent

Llibertat amb càrrecs per a l’home que presumptament va atropellar dos vianants a Navarcles

REGIÓ 7

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El detingut per presumptament haver atropellat mortalment dos vianants al carrer Tèxtil de Navarcles (Barcelona) ha quedat en llibertat amb càrrecs aquest diumenge després de passar a disposició judicial, segons han explicat fonts de Mossos d’Esquadra a Europa Press. Les mateixes fonts han explicat que el jove conductor, de 20 anys, va quedar detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent i que va passar aquest diumenge al matí a disposició judicial.

Notícies relacionades

Els fets van passar dissabte al migdia, quan el conductor suposadament va atropellar dues persones. Per motius que es desconeixen i que s’estan investigant, el vehicle que conduïa va perdre el control i va envestir les dues persones que, pel que sembla, passejaven per allà. El conductor, un noi de 20 anys de Navarcles, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de dos homicidis involuntaris.

L’accident es va produir al carrer Tèxtil, al polígon industrial de Navarcles, i prop d’una zona d’aparcaments. Les víctimes són un home i una dona coneguts a la localitat. El conductor, un jove de Navarcles que conduïa un Subaru, es va aturar i va esperar que arribés la policia. En un primer moment va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on se li va fer un examen mèdic que no va trobar ferides significatives. L’acusat va donar negatiu en drogues i alcohol.

Temes:

Successos