A Sant Andreu

VÍDEO | Una dona de 70 anys, ferida lleu en un aparatós incendi a Barcelona

  • Els veïns van poder tornar a casa seva quan els bombers van extingir les flames perquè l’estructura de la finca no va quedar afectada pel sinistre

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de l’Ajuntament de Barcelona van sufocar ahir divendres a la nit, cap a les 23.00 hores, un incendi que es va declarar a la quarta planta d’un edifici ubicat a la rambla Onze de Setembre. En el sinistre, que va obligar a tallar completament un tram d’aquesta via del districte de Sant Andreu, va resultar ferida lleu una dona de 70 anys que va haver de ser trasllada d’urgència a l’hospital de la Vall d’Hebron.

El dens fum que va generar la combustió va obligar a desallotjar els veïns del bloc. Però després d’apagar les flames, els bombers van deixar que tornessin als seus domicilis a causa que l’estructura de la finca no va quedar afectada. Fonts municipals aclareixen que no va fer falta que els serveis socials de l’Ajuntament reallotgessin ningú.

Notícies relacionades

«Hi havia molt fum i el carrer es va omplir de bombers i policies», explica José Manuel López, el veí que va gravar les imatges que acompanyen aquesta notícia. «Vam veure també adults i nens amb mantes tèrmiques facilitades pels equips d’emergència», detalla.

Malgrat el gran desplegament d’efectius que va requerir l’emergència, i de l’abundant fum que va complicar l’accés dels bombers fins al sinistre a través de l’escala del camió, hi va haver només un únic ferit i de poca gravetat: la dona que ja es recupera a l’hospital.

Temes:

Successos