Recinte escolar

Quatre persones detingudes per intentar robar en una escola a Santa Margarida de Montbui

Els lladres van forçar un dels accessos del recinte i van entrar en diferents despatxos

Quatre persones detingudes per intentar robar en una escola a Santa Margarida de Montbui
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Santa Margarida de Montbui (Barcelona), van detenir entre els dies 15 i 16 de gener quatre homes amb edats compreses entre els 25 i 34 anys per mirar d’entrar a robar en una escola de la localitat.

Els Mossos d’Esquadra van rebre el 15 de gener un avís de la Policia Local que els informava que a través de les càmeres de vigilància havien vist uns individus amb passamuntanyes dins del perímetre d’una escola de la mateixa població, segons ha informat aquest dimecres la policia autonòmica.

Els agents van arribar al lloc dels fets juntament amb una patrulla del cos municipal al cap de pocs minuts, i els Mossos d’Esquadra van entrar al pati de l’escola mentre els agents locals van vigilar el perímetre.

Durant la inspecció del recinte, la Policia Local va observar cinc individus que saltaven la tanca per fugir. Els Mossos van sortir ràpidament de l’interior de l’escola i, junt amb la Policia Local, van perseguir els presumptes lladres. Els agents van poder interceptar i detenir tres dels cinc individus que intentaven fugir del recinte escolar.

Forcejament i robatori planejat

Els lladres, que havien forçat un dels accessos de l’escola i havien entrat en diferents despatxos, havien llançat a terra una motxilla on portaven una palanca, guants i tornavisos, entre altres objectes per perpetrar robatoris.

Durant el registre dels detinguts, els agents van localitzar les claus d’un vehicle que estava estacionat just darrere de l’escola, que va ser traslladat al dipòsit municipal per buscar-hi proves i identificar la resta dels lladres.

L’endemà, un home es va presentar a les dependències de la Policia Local de Santa Margarida de Montbui per recuperar el vehicle, i els agents el van detenir després de reconèixer-lo com un dels individus que havia fugit.

Notícies relacionades

Quant al cinquè individu, els Mossos mantenen oberta una investigació per mirar d’identificar-lo, localitzar-lo i detenir-lo, segons han assenyalat a Efe fonts policials.

Els arrestats van passar entre el 16 i 17 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Temes:

Robatoris