77 anys

Uns excursionistes troben el cos sense vida d’un home desaparegut a Girona

Aparentment el cos no presentava signes de violència

Uns excursionistes troben el cos sense vida d’un home desaparegut a Girona

Albert Segura Lorrio

1
Es llegeix en minuts
EFE

Uns excursionistes han localitzat en una zona boscosa de Cassà de la Selva (Girona) el cos sense vida d’un avi de 77 anys de Quart de qui no es tenia notícia des del 8 de desembre passat i que es buscava com a desaparegut.

Segons han informat avui els Mossos d’Esquadra, la troballa del cadàver es va produir aquest diumenge cap a les 14.00 hores a la ribera d’un riu sec en una zona pròxima al refugi de les Gavarres.

Aparentment, el cos, que ha sigut traslladat a l’Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona per practicar-li l’autòpsia i saber exactament de què va morir i quan, no presentava signes de violència.

Una veïna del mort, Josep D.B, que vivia sol, va ser qui va alertar la família que feia temps que no el veia ni sentia sorolls a casa seva.

Notícies relacionades

L’última vegada que s’havia sabut de l’home va ser el 8 de desembre passat i la denúncia es va interposar el 18 del mateix mes a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Girona.

La policia va passar la foto i descripció del desaparegut per localitzar-lo i es va iniciar una recerca que ha culminat avui amb l’aparició del cos sense vida de l’avi.