Delicte sexual

Detingut un menor per haver agredit sexualment una companya de classe a Palma

La víctima va denunciar que l’havia forçat a mantenir relacions sexuals i l’havia gravat amb el mòbil

Detingut un menor per haver agredit sexualment una companya de classe a Palma
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional de Palma van detenir a finals de desembre un menor d’edat com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una noia menor d’edat en un habitacle comunitari d’un edifici a Palma.

A mitjans del mes de desembre, la Unitat de Família i Dona (Ufam) de la Policia Nacional va tenir coneixement d’una agressió sexual a una noia, menor d’edat, després de rebre una denúncia per part de la víctima.

La menor va relatar que havia mantingut una relació d’amistat amb un noi company de classe i que un dia van quedar i la trobada es va desenvolupar sense cap problema.

Posteriorment, tots dos van accedir a un habitacle comunitari d’un edifici on van estar xerrant, fins que en un moment donat el noi la va sotmetre a tocaments i la menor s’hi va negar indicant-li que no ho volia.

Notícies relacionades

El noi la va agafar pels braços amb força i posteriorment la va agredir sexualment. La víctima va intentar escapolir-se’n però no va poder, i el noi va arribar a gravar-ho amb el mòbil. Una vegada finalitzada l’agressió, el presumpte autor va insistir a la víctima que no podia explicar res.

La Ufam va obrir una investigació per aclarir els fets i va procedir a la detenció del menor com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.