En un segon pis

Un ferit greu per cremades en un incendi a Franqueses del Vallès

Un ferit greu per cremades en un incendi a Franqueses del Vallès
1
Es llegeix en minuts

Una persona es troba en estat greu després d’un incendi a la seva vivenda a la localitat de Franqueses del Vallès (Barcelona). Aquest diumenge a primera hora, segons han informat els bombers, s’ha produït un incendi en un segon pis que ha deixat cremades greus a una persona que es trobava a l’interior i que ha hagut de ser traslladada pel servei d’emergències. El foc ja ha sigut controlat pels bombers.

Notícies relacionades

Cap a les 11 del matí, cinc dotacions de bombers han acudit al carrer Miquel Martí i Pol de Corró d’Avall, a la localitat barcelonina, perquè s’havia produït un incendi en un segon pis. Els bombers han informat que hi ha una «persona ferida greu per cremades» i que ha sigut evacuada.

El servei de bombers ha donat per controlat el focus de l’incendi, del qual no han indicat quin ha pogut ser l’origen. El foc només ha afectat una vivenda, tot i que el fum sí que ha arribat als pisos superiors. Amb l’incendi sufocat, els bombers han descartat que hi hagi més víctimes i han iniciat els treballs per ventilar i assegurar la resta de l’edifici.

Temes:

Incendis